SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Unikt samarbete med Coop Extra och Österås Centrum
Ger pengar till vår ungdomsverksamhet

Coop Extra


En frispark från vårt kära Österås växer nu Österås Centrum fram. Där kan du bekvämt kombinera inköpet av snöslunga med julmat och möjligheten att köra hem både trall till verandan, sill och nypotatis, från samma ställe. För att nu bara ta ett exempel.

Vi tycker alla tre att det här känns så bra att vi alla tre klubbar inlett ett gemensamt samarbete med Coop Extra och Österås Centrum.

Det här samarbetet ger oss pengar som gör att vi kan utveckla vår fina ungdomsverksamhet ännu mer.

Samarbetet ger oss ett fast bidrag, men har även en rörlig bonus som är baserad på hur mycket vi fotbollsälskande Hässleholmare handlar för på Coop Extra. Ju mer du handlar på Coop Extra, desto mer pengar får vi i bonus till ungdomsverksamheten i våra klubbar.


Du som har MedMera-kort
När du använder ditt MedMera-kort på Coop Extra nästa gång,
ska du berätta i kundtjänst på Coop Extra vilken av klubbarna du stöttar,
så blir detta registrerat.


Du som ännu inte skaffat MedMera-kort
Om du ännu inte har ett MedMera-kort så skaffa det direkt. Det kostar 100 kronor, men de pengarna betalar Coop Extra tillbaka till klubben direkt. MedMera-kortet är i tester utsett till Sveriges förmånligaste kort, läs mer i foldern om MedMera-kortet så förstår du varför.


Läs mer i denna folder OsterasCentrum.pdf


Österås Centrum

Knyt ditt spelkort till FC Hessleholm


Du vet väl att du kan vara med och dela ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige?
Det kostar inget extra, allt som behövs är att du är kund hos Svenska Spel.


Klicka på bilden ovan så kan du direkt knyta ditt spelkort till FC Hessleholm. Det du behöver är ditt konto och ditt lösenord på Svenska Spel. Har du inte dessa uppgifter kan du registrera dig eller få reda på nödvändig information genom att klilcka på samma länk.

 
Vid skada
Sponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samarbeten