SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HESSLEHOLM
Flick- och damfotboll sedan 2008

Bli medlem i FC Hessleholm
BLI MEDLEM
Välkommen till FC Hessleholm!

Våra ledord är så många som möjligt, så länge som möjligt!

Fotbollsskola 2022
2022-06-07 07:06

Nu är det dags att anmäla sig till årets sommarfotbollsskola!

 

Även i år arrangeras sommarfotbollsskolan gemensamt av FCH, HIF och IFK.

 

Sparbanken Skåne ger värdefullt stöd till Sommarfotbollsskolan.

 

Tid och plats:

Måndag 2022-06-20 till torsdag 2022-06-23 klockan 10:00-12:00 på Österås, planerna D/E/F/G

Frukt och dryck ingår i den dagliga pausen.

 

  • Fotbollsskolan har ledare från de tre arrangerande föreningarna och inriktar sig till barn födda mellan 2009 och 2014. 
  • Deltagarna delas in i grupper baserat på ålder. Tjejer och killar tränar i de flesta övningar i olika grupper.
  • Det går utmärkt att anmäla sig även om man inte spelar fotboll i någon av de tre föreningarna.

 

Kostnad:

250 kr

 

Anmälan:

Antalet platser är begränsat.  Anmäl dig via knappen [Bli Medlem] på hemsidan (i listan väljer Ni Fotbollsskola2022)  senast den 15/6. Betalnings sker i samband med anmälan.

 

Varmt välkomna! 
FCH, HIF och IFK

 

Emmy Thyberg tar nästa steg
2022-05-20 12:53

Emmy Thyberg tar nästa steg på vägen mot framtiden genom att skriva på för KDFF damlag. Detta kommer ge Emmy stora möjligheter att fortsätta utveckla sin talang på bästa möjliga sätt.

 

Vi i FC Hessleholm önskar Emmy all lycka och välgång på hennes fortsatta målvaktsresa.

 

Länk till nyheten hos KDFF

 

Länk till Kristianstadsbladet

 

Länk till Norra Skåne

 

FC Hessleholm

Damsektionen

 

Hjälp sökes!
2022-04-20 09:56

Varje sommar anordnar FC Hessleholm tillsammans med IFK Hässleholm och Hässleholms IF en sommarfotbollsskola för tjejer och killar i kommunen. 

 

Vi söker nu någon som kan hjälpa till att ansvara för planering och genomförande av fotbollsskolan från FC Hessleholms sida. Helena Maras, som varit vår representant under några år, har lovat att hjälpa till även i år. Men då Helena har en del andra funktioner och ansvarsområden i föreningen behöver hon en till två personer som kan hjälpa till att dela på ansvaret. All planering sker i samarbete med IFK och HIF. Rollen innebär bland annat att hitta ledare, sammanställa anmälningar, göra gruppindelningar och andra mindre arbetsuppgifter. 

 

En liten insats, under några begränsade veckor, som ger otroligt stor glädje till våra fotbollstjejer! 

 

Kan du tänka dig att hjälpa till, hör av dig till styrelsen på kansli@fchessleholm.se 

 

 

 

 

Vill du vara med och stötta FC Hessleholm?
2022-03-30 12:47

Som samarbetspartner och sponsor till FC Hessleholm stödjer du ungdomar och unga vuxnas möjlighet att vara delaktiga i ett hälsosamt föreningsliv och uppleva den gemenskap som finns inom #viärfc.

 

> VÅRA SPONSORPAKET

Välkommen till FC Hessleholm
2022-03-30 12:40

Söndagen den 10/4 är ni varmt välkomna till vår gemensamma klubbstuga. Det kommer att finnas både fika och fotbollar på plats. Alla som skriver in sig får dessutom en tshirt. 

 

Sprid gärna informationen vidare. 

 

 

Varmt välkommen att spela fotboll i FC Hessleholm. 

Vårförsäljning- uppdatering 1
2022-02-15 20:33

Nu har försäljningen varit igång ett tag och jag som kassör kommer att "samla in" avräknat belopp från respektive lagkonto under maj månad. 

De lagkontoansvariga får gärna kontakta mig för genomgång av aktuellt belopp, ev tillgång till förteckning lagkonto  och i de fall lagkontoansvariga saknas önskas kontakt med annan funktion laget. 

Jag hoppas alla har haft framgång med sin försäljning. 

 

Med Vänliga Hälsningar Love- Kassör FCH 

 

Det är dags för föreningens gemensamma vårförsäljning, i år tillsammans med IFK Hässleholm. Vi kommer sälja “Idrottsrabatten”, som är en app där du kan ta del av fina erbjudanden. Förslaget togs fram av styrelsen i samarbete med IFK:s styrelse och förankrades med tränarna i föreningen på förra tränarträffen. 

 

Varje lag utser en försäljningsansvarig som kommer att dela ut “Idrottsrabatten” till spelarna i laget. Försäljningsansvarig ansvarar själv för kontakt med lagkontoansvarig för avstämning av lagkontot. Varje spelare beräknas sälja fyra stycken “Idrottsrabatten” men ni avgör själv inbördes hur försäljningen sker i ert eget lag så länge som den totala beräknade kvoten gentemot föreningen uppfylls. I familjer där det finns tre spelare eller mer behöver man endast sälja åtta häften gemensamt. Här får diskussion ske lagen emellan. Varje häfte kostar 150 kr- pengar du får igen genom att handla på Maxi vid tre tillfällen (á 50kr rabatt). Förtjänsten är 105 kr per sålt häfte, 80% tillfaller föreningen och 20% tillfaller det egna laget. För all merförsäljning förutom de obligatoriska häftena inom laget tillfaller 80% av förtjänsten den egna lagkassan och 20% till föreningen.  

 

Spelarna betalar in till lagets egna konto via swish, märk er betalning med er dotters namn samt “rabatthäften”. Den totala summan kommer sedan dras från lagkontot senare i vår. Påminner återigen om att få lagkontoansvariga för era lagkonton.

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Nyheter från damlaget
2022-02-01 16:44

Målvaktstalangen Emmy Thyberg flyttas upp till damlaget

 

Emmy har redan under 2021 tränat 2 gånger i veckan med damlaget men flyttas nu upp helt. 15-åringen har spelat i FC Hessleholm sedan hon var 5 år gammal och under 2021 har Emmy även fått erfarenhet av landslagspel.

 

Nygammal spelare tillbaka i FCH

Linn Bovin spelade i FCH säsongerna 2018-2019 men under 2020-2021 provade hon vingarna i Kristianstads DFF där hon tillhörde deras F17 lag. Nu gör Linn comeback i klubben.

 

Vi ser fram emot att följa både Emmy och Linn under 2022 🌟

Dagens tränarutbildning
2021-10-24 17:46

Idag har 11 st ungdomstränare genomfört 1a dagen av 2 i Tränarutbildning C som Olle Nilsson höll i.

Dagen innehöll en hel del teori och avslutades med praktiska träningsövningar där Österås bjöd på fantastiskt höstväder.

Härligt jobbat alla!!

/Jonas Samuelsson

 

"Uppdrag inom föreningen"
2021-09-24 19:50

Brinner du för något speciellt? 

Har du några styrkor som skulle kunna tas tillvara på inom föreningen? 
Vill du också att FC Hessleholm ska fortsätta vara den framgångssaga den blivit? Tveka då inte att ta en titt under "uppdrag inom föreningen" som är uppdaterad med vakanta poster som behöver fyllas. 
Vi inser att ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Och det finns mycket som behöver göras i en förening som drivs med frivilliga krafter. Vi behöver din hjälp, om så bara några timmar per månad, för att avlasta de som redan idag drar ett tungt lass eller för att göra sådant som idag inte hinns med. Allt vi gör syftar till att skapa en bättre tillvaro för våra spelare, dvs era barn. Om du är duktig på något, t.ex. kommunikation, försäljning, strukturering, eller helt enkelt kan hugga i där och när det behövs så hör av dig. Du behövs!
 
Tveka inte att anmäla ert intresse till mail: kansli@fchessleholm.se
 
Enkelt sätt att stödja FC Hessleholm
2021-08-18 14:06

Hej!

Vi vill påminna dig om vårt samarbete med Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta FC Hessleholm när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och FC Hessleholm pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Skapa ett inlogg gratis här. https://www.sponsorhuset.se/fchessleholm/intro

Tipsa gärna era vänner och bekanta.  

Emmy Thyberg uttagen till F06-landslaget
2021-08-17 15:57

Emmy Thyberg är en av 46 spelare i F06-landslagets första trupp som har kallats till läger i Göteborg i början på september.

 

Vi säger stort grattis till Emmy

 

 

Tack för dessa åren Kärstin!
2021-08-14 12:09
TACK!

Imorgon söndag utför vår eminenta städerka sin sista städning på Österås och vi vill tacka henne för hennes engagemang i föreningen under de gångna åren! 

Sedan Coronautbrottet har Kärstin dessutom utfört städningen ideellt .

 

TACK Kärstin! 

 

 

Ny info lagkontoansvariga/chokladförsäljning
2021-07-15 12:00

 

För de lag som ännu inte anmält lagansvariga påminner vi vänligast att försöka fylla i dokumentet efter bästa förmåga efter att ni läst igenom ansvarsbeskrivningen i dokumentet. Lagkassor i FC Hessleholm_.pdf 

De lag som ej anmält är : Dam-U, 15/16, 06/07 och det som eftersöks är alltså 2 personer- 1 ordinarie samt 1 reserv.  

Anmäl ert intresse till resp tränare som sedan skickar ut en kallelse i sportadmin där ni som föräldrar i laget röstar ja/nej  och där minst 50 % av lagets medlemsantal skall ge ett positivt gensvar.   Detta istället för att få underskrifter ifrån er föräldrar, vilket vi förstår kan vara svårt i dessa tider. 

 

För att vara lagkasseansvarig krävs att du är kund i banken  Sparbanken Skåne och är du ännu inte kund så anmäler du dig här : http://www.sparbankenskane.se/kundonline

Detta för att underlätta för både kontaktperson bank samt kassör. 

 

Förutom detta så påminner vi vänligast att betala in de chokladförsäljningar som ännu inte är inbetalade i resp lag.  Saldo för försäljning dras av kassör från resp lagkonto efter godkännande av lagkontoansvariga/tränare den 31 juli. 

Med förhoppning om en fortsatt skön sommar -styrelsen

2021-06-29 22:44

Skånes Fotbollförbund arrangerar en FIFA-turnering i deras ”space” på Challangermode.com den 1 juli klockan 19:00 (incheckningen öppnar 18:00). Den är kostnadsfri och alla har möjlighet att delta. Instruktioner hur man deltar i FIFA-turneringen på plattformen som Skånes Fotbollförbund använder finns bifogat och anmälan till och mer info om själva turneringen finns på länken nedan. Representera gärna oss genom att skriva in föreningsförkortningen innan användarnamnet. Lycka till!

FIFaanmälan

Dokument- för instruktioner om regler

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F09/10, 08/06 14:04 
F09/10, 27/05 21:00 
 
Vid skada
Sponsorer
 
 
Samarbeten