SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HESSLEHOLM
Flick- och damfotboll sedan 2008

Bli medlem i FC Hessleholm
BLI MEDLEM
Välkommen till FC Hessleholm!

Våra ledord är så många som möjligt, så länge som möjligt!

Klarmarkera Newbody
2022-11-28 08:22

Ett stort tack till alla som har varit med och sålt Newbody. 

 

Nu är det dags att klarmarkera er försäljning. Ni går in under fliken "se beställningar" och trycker sedan på att ni vill klarmarkera er försäljning. Ni får en fråga om ni är säkra på att ni vill avsluta, då trycker ni "ja". 

 

För de som har valt direktköp kommer produkterna levereras direkt hem till dem, de har redan betalt för sina produkter. För övriga så kommer allt att levereras till en adress (mer om detta när vi vet exakt dag och plats), där en representant från varje lag hämtar hela lagets beställning. Ni delar ut till era kunder och samtidigt ber ni dem att swisha in till ert lagkonto. Nr att swisha till finns upplagt på hemsidan. Se till att ni får in pengarna innan/samtidigt som ni delar ut paketen. 

 

 

Tack till Sparbanksstiftelsen 1826
2022-11-23 14:50
Varje år delar Sparbanksstiftelsen 1826 ut bidrag till lokala utvecklingsprojekt inom Sparbanken 1826 tidigare verksamhetsområde

Sparbanksstiftelsens mål är att  främja näringsliv, forskning, samhällsutveckling, idrott, barn- och ungdomsverksamhet och kultur genom att lämna ekonomiska bidrag till stöd för projekt som bidrar till lokal utveckling.

VI har idag mottagit ett bidrag ifrån sparbanksstiftelsen. Detta bidrag är en viktiig del av föreningens ekonomiska arbete och för att kunna fortsätta driva vår verksamhet framåt. 

Bidraget detta år riktades mot vår satning på målvakter inom FCH, då vi dels har 2 fantastiska tjejer i damlaget som genomför målvaktsträningar med våra yngre spelare, men även initiativet att låta de äldre tjejerna utvecklas genom att ta in målvaktstränare externt och förhoppningen är att detta öppnar upp ögonen hos föreningens tjejer (och kanske nya spelare?)  om vilken viktig roll man har som målvakt! 

 

 

Sista rycket!
2022-11-18 08:07

Nu återstår det 8 dagar av vår föreningsförsäljning av Newbody. Tillsammans har vi hittills sålt 1117 paket, fantastiskt! 

 

I F09/10 och i dam/U17 har alla spelare registrerat sig för försäljningen (heja er) och bland våra allra yngsta tjejer flickor födda 2017 har det trillat in en del beställningar trots att försäljningen för våra yngsta alltid är helt frivillig. I övriga lag ser det också bra ut. I 11/12 är 30 av 33 registrerade, i 13/14 är det 35 av 39 och i 15/16 26 av 43.  

 

Vi har en liten bit kvar för att nå vårt budgeterade säljmål, men vi är övertygade att om vi med gemensamma krafter gör ett sista ryck i nästa vecka så kommer vi tillsammans se till att vi når vårt mål. 

 

Tack för ert engagemang så här långt! 

/Styrelsen

Anslut dig till Svenska spel eller Sponsorhus och låt din insats vara med och bidra till Föreningen
2022-11-16 11:39
Tryck på nedanstående länk för att ansluta dig eller läsa mer om respektive Cashbackaktivitet

Varje år får föreningar runt om i Sverige extra inkomster i form av cashbackaktiviteter och bifogat finner ni de 3 olika cashback som vi för nuvarande är anslutna till och som i nu läget ger ett mindre bidrag in i föreningens gemensamma ekonomi. 

Vi vill synliggöra dessa alternativ för er som medlemmar att sprida till era anhöriga och därmed öka föreningens intäkter och på sikt kunna minska föreningens medlemmars egna ekonomiska tillskott i form av ökade medlemsavgifter och försäljningar och övriga aktiviteter. 

Har ni som medlemmar dessutom förslag på övriga intäktsmöjligheter är ni välkomna att lämna detta på mail till  : kansli@fchessleholm.se 

 

Gräsroten FC Hessleholm  

 

Sponsorhuset 

 

Intersport

 

Information ungdomsavslutningen 29/10
2022-10-27 20:08

Hej!

 

Nu närmar det sig vår ungdomsavslutning. På lördag hoppas vi att vi får träffa alla våra härliga lirare i klubben. 

 

Klockan 10:00 drar vi igång i Qpoolen. Kom gärna 10 minuter innan, så att vi är redo att köra igång vid 10, vi har ett späckat schema. Tjejerna kommer att delas in i olika lag, lagledare är spelare från damlaget som kommer att ta väl hand om alla tjejer. Vi spelar matcher och fikar fram till cirka 11:30, då blir det prisutdelning. Förhoppningsvis får vi finbesök till den! 

 

För er föräldrar som vill vara kvar under hela avslutningen så kommer läktaren vara öppen. Vi kommer även att sälja kaffe och kaka, där all vinst går direkt till föreningen. Vill ni inte stanna kvar, går det bra att lämna barnen, vi önskar dock att alla föräldrar kommer till prisutdelningen 11:30. Om det är några som är värda applåder från en fullsatt läkatare så är det våra fotbollstjejer. 

 

Duscharna och omklädningsrummen kommer inte att vara öppna, detta då det varit bekymmer med legionella i vattnet. Ta därför gärna med en vattenflaska. 

 

Nu ser vi fram emot en härlig fotbollslördag! 

// Styrelsen

Stort behov av nya domare i Regionen!
2022-10-13 13:34

Hej!

 

Vi är i stort behov av att utbilda nya domare i Hässleholmszonen och vädjar därför till Er i föreningarna att hjälpa oss med intresserade killar och tjejer som vill ta steget och bli distriktsdomare.

 

Vi kommer att genomföra en steg 1 kurs för nya domare under november månad. Kursen kommer att hållas i Hässleholm, datum och plats meddelas efter intervjuerna.

 

Fyll i intresseanmälan genom att klicka på länken, Bli domare - Skåne (skaneboll.se)

Här finns även mer info om kursen.

 

Vi kommer sedan att kontakta dom som är intresserade och bjuda in till en intervju den 24/10 18.00.

 

 

Med vänlig hälsning

 

Jörgen Berggren

Domaransvarig

Höstförsäljning Newbody
2022-10-13 09:30
Varje vår och höst anordnar FC Hessleholm en gemensam föreningsförsäljning. I höst kommer vi att sälja Newbody. Vår försäljningsperiod startar inte förrän vecka 43, redan nu kan ni gå in och registrera er på er egen lagsida och från den 21/10 går det att börja sälja. Information om försäljningen samt länk till er lagsida skickas ut till er, inom den närmsta tiden, från den som är ansvariga för just ert lag. 
 
Under dokument här på hemsidan ligger två broschyrer. En handlar om hur hela försäljningsprocessen går till, den andra ger värdefulla tips till er som ska sälja. 
 
Försäljningen kan genomföras på olika sätt. Det bästa är att köparen gör ett direktköp, då får hen produkterna skickade hem till sig och betalar direkt vid köpet. Det går även att göra en beställning hos er säljare, då administrerar ni köpet, ni swishar in till ert lags konto och produkterna kommer att levereras gemensamt till föreningen uppdelat i olika kartonger för varja lag. Mer om detta kan ni läsa i broschyrerna här på hemsidan. 
 
Under ungdomsavslutningen kommer Newbody kataloger att delas ut till alla spelare. 
 
Lycka till, önskar Styrelsen. 
Ungdomsavslutning 29/10
2022-10-04 13:42

Snart har ytterligare ett fotbollsår gått och det har blivit dags att avrunda säsongen. Vi bjuder in alla våra ungdomsspelare, från F5 till F17, till en gemensam avslutning. Vi ses den 29/10 i Qpoolen där vi kommer att spela matcher, fika och såklart ha prisutdelning. 

 

Anmälan och vilken tid som gäller återkommer era tränare med när det närmar sig. 

 

Vi ser fram emot att få tillbringa en förmiddag med er, alla våra fantastiska fotbollstjejer! 

Kvarvarande rabatthäften
2022-09-21 13:47

Försäljning av kvarvarande rabatthäften

Som tidigare meddelat finns det finns det 216 resterande rabatthäften kvar från försäljningen i våras. Efter dialog med några av föreningens lag kommer dessa att fördelas enligt nedan:

  • 72 häften går till F09-10, då de anmält att de är beredda att sälja dessa. Styrelsen vill även särskilt tacka F09-10 för detta 
  • Övriga lag i föreningen får 24 häften per lag att sälja. Hur dessa ska fördelas mellan spelarna är det upp till varje lag att bestämma. 

 

Fördelning av den resterande försäljningen blir att 80% av intäkterna går till det egna laget och 20% till klubben. Pengarna från försäljningen ska sättas in på respektive lagkonto. Styrelsen kommer att dra pengarna från respektive lagkonto i slutet på november.

 

Kontakta Daniel Christensen på telefon 070-848 30 02 för att bestämma tid och plats för överlämning av rabatthäftena.

Höstförsäljning
2022-09-21 13:44

Höstförsäljning under planering

 

Vid gårdagens styrelsemöte i FC Hessleholm diskuterades årets höstförsäljning, som genomförs i enlighet med årsmötets beslut 2022-03-08 § 11. 

 

Styrelsens förslag är att sälja Newbody då det bedöms som en enkel produkt att sälja, samtidigt som det är en enkel hantering av både beställning och leverans av varorna. Om det finns förslag på annan produkt att sälja, hör av dig till oss i styrelsen snarast möjligt på kansli@fchessleholm.se, dock absolut senast 30/9.

 

Vi återkommer med mer information om hur försäljningen ska gå tillväga i början på oktober.

 

Vid ytterligare frågor, kontakta Jonas Bertilsson eller Linda Arvidsson i styrelsen.  

 

Styrelsen FC Hessleholm

Emmy Thyberg tar nästa steg
2022-05-20 12:53

Emmy Thyberg tar nästa steg på vägen mot framtiden genom att skriva på för KDFF damlag. Detta kommer ge Emmy stora möjligheter att fortsätta utveckla sin talang på bästa möjliga sätt.

 

Vi i FC Hessleholm önskar Emmy all lycka och välgång på hennes fortsatta målvaktsresa.

 

Länk till nyheten hos KDFF

 

Länk till Kristianstadsbladet

 

Länk till Norra Skåne

 

FC Hessleholm

Damsektionen

 

Vill du vara med och stötta FC Hessleholm?
2022-03-30 12:47

Som samarbetspartner och sponsor till FC Hessleholm stödjer du ungdomar och unga vuxnas möjlighet att vara delaktiga i ett hälsosamt föreningsliv och uppleva den gemenskap som finns inom #viärfc.

 

> VÅRA SPONSORPAKET

Välkommen till FC Hessleholm
2022-03-30 12:40

Söndagen den 10/4 är ni varmt välkomna till vår gemensamma klubbstuga. Det kommer att finnas både fika och fotbollar på plats. Alla som skriver in sig får dessutom en tshirt. 

 

Sprid gärna informationen vidare. 

 

 

Varmt välkommen att spela fotboll i FC Hessleholm. 

Nyheter från damlaget
2022-02-01 16:44

Målvaktstalangen Emmy Thyberg flyttas upp till damlaget

 

Emmy har redan under 2021 tränat 2 gånger i veckan med damlaget men flyttas nu upp helt. 15-åringen har spelat i FC Hessleholm sedan hon var 5 år gammal och under 2021 har Emmy även fått erfarenhet av landslagspel.

 

Nygammal spelare tillbaka i FCH

Linn Bovin spelade i FCH säsongerna 2018-2019 men under 2020-2021 provade hon vingarna i Kristianstads DFF där hon tillhörde deras F17 lag. Nu gör Linn comeback i klubben.

 

Vi ser fram emot att följa både Emmy och Linn under 2022 🌟

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F09/10, 27/11 15:01 
 
Vid skada
Sponsorer
 
 
Samarbeten