SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HESSLEHOLM
Flick- och damfotboll sedan 2008

Flick- & damfotboll i Hässleholm sedan 2008
FC Hessleholm, bildad 16 oktober 2008, är en idrottsförening i Hässleholm. Föreningen bedriver fotboll för flickor och damer.
Vår historia

Då de två lokala föreningarna IFK Hässleholm och Hässleholms IF konkurrerade om samma spelare och båda klubbarna hade svårt att bedriva spel med två lag inom varje förening, så den 16 oktober 2008 fattades det slutgiltiga beslutet att inleda ett samarbete mellan damlagen i IFK Hässleholm och Hässleholms IF. Första säsongen (2009) var Hässleholms IF:s lag i division 4 farmarlag till IFK Hässleholms lag i division 3 detta för att den nya föreningen skulle kunna starta upp med spel på de gamla lagens platser i division 3 och 4. Man valde samtidigt att spela i andra färger än de tidigare moderföreningarnas, Den nya loggan bildades av färgerna i de tidigare föreningarna (Gult för IFK Hässleholm och Grönt för Hässleholms IF).

 

Läs mer om vår historia

 
Följ oss
Följ oss på Facebook Följ oss på Instagram
 
Sponsorer
 
 
Samarbeten