SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i FC Hessleholm
BLI MEDLEM
Välkommen till Flickor 13-14
Här hittar du all info om tjejerna i F13/14. 
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår verksamhet.
 
Tränare: 
Linda Arvidsson 0705-32 21 57     
Michelle Jormelius 0765-94 23 12
Daniel Flygare 0709-82 74 37
Johan Svensson 0738-38 97 73
Angela Johansson 0703-81 22 90
Andreas Eriksson 0708-17 31 33
Danne Christensen 0708-48 30 02
 
Föräldragrupp : 
 
 
                              Representant ungdomssektionen:
                                 Emma Karlsson 0768-14 36 52
 
  Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och träna med oss. 
 
Ni kan även följa oss på Facebook, "FC Hessleholm flickor födda 2013-2014"
 
samt vår Instagram "fchessleholm2013_2014"
 
 
 
Ändrad träningstid 16/9
2021-09-15 14:25

Hej!

 

I morgon, den 16/9, tränar vi redan 16:45- cirka 18:00. Träningen kommer att sätta igång 16:45 så vi er som kan att vara i god tid. Träningen kommer ledas av damlagets tränare, Alex och Renée, vilket vi ser mycket fram emot. Vi är alldeles övertygade om att tjejerna kommer imponera stort. 

 

Ps: Har ni inte anmält att ni kommer till träningen, gå gärna in och gör det i vår facebookgrupp. 

 

//tränarna

Månadsbrev augusti
2021-08-27 12:27

Hej!

 

Under fliken dokument till vänster här på hemsidan har vi nu laddat upp ett nytt informationsbrev. Vi kommer även lägga upp dokumentet på Facebook och dela ut ett fysiskt exemplar på nästa träning. 

 

Om ni går in på fliken "truppen" ser ni de tjejer vi har fått en bild på. För er som inte har skickat in en bild till oss tränare får ni gärna göra det så att vi kan lägga till det här på hemsidan. 

 

Trevlig helg

 

// tränarna. 

Inställd träning 26/8
2021-08-25 15:28

I morgon, den 26 augusti, är träningen inställd. 

Vi önskar alla tjejer som ska springa Kalvinknatet lycka till. 

 

Informationsbrev maj
2021-05-20 09:42

Hej!

 

Under "dokument" i vänsterspalten har vi laddat upp ett informationsbrev som vi gärna ser att ni föräldrar läser igenom. 

 

Hälsningar tränarstaben! 

Information om lagen
2021-05-10 13:40
 
Lag Blå (23/5, 30/5, 5/6, 13/6)
Sigrid, Signe, Kenza, Leah, Ellie S-H, Elin, Wilma H och Ella
Ansvarig ledare: Linda
Lagledare: Wilma H mamma eller pappa
 
Lag Rosa (22/5, 29/5, 6/6, 13/6)
Elsa, Esther, Nova L, Wilma T, Molly, Stella B, Leslie och Nea
Ansvarig ledare: Daniel
Lagledare: Mollys pappa
 
Är där något tillfälle ni inte kan vara med vill jag att ni skickar ett meddelande till mig. Idag är vi 8 per lag, vi ser gärna att vi är 9 per lag, likaså kommer vi behöva ha reserver om någon inte kan. Så, om det är någon spelare som kan tänka sig att dubblera en helg får ni gärna skriva det till mig.
 
Om där är någon mer förälder som vill hjälpa till som lagledare så återkom till mig.
 
Är där någon spelare som ångrar sig och som vill vara med och spela så är det bara att höra av sig. Där finns plats till alla!
Matchspel
2021-05-05 09:22
Information gällande matchspel
De nya riktlinjerna som kom ut i förra veckan tillåter barn och ungdomar att spela matcher. Däremot kommer inte seriespelet att starta förrän helgen den 21-23 maj. Vi har tidigare gått ut med intresseanmälan gällande att spela matcher, men då det var ett tag sedan och det tillkommit en del tjejer ställer vi frågan igen. Vilka av era döttrar vill under våren spela matcher mot andra lag?
 
Matcherna ser ut som följer (alla hemmamatcher spelas på Österås plan F)
FC BLÅ
23/5 11:30 FC - Nosaby
30/5 11:30 FC - KDFF
5/6 11:30 KDFF - FC (Vilans IP plan C1)
 
FC ROSA
22/5 11:00 KDFF - FC (Vilans IP plan C1)
29/5 10:00 Önnestad - FC (Önnevallen)
6/6 11:30 FC - Önnestad
 
Sedan avslutar vi matchspelet med en internmatch
13/6 10:00 FC - FC
 
Vi kommer att dela in tjejerna i två lag, men har möjlighet att flytta dem mellan lagen om det skulle saknas folk.
Lite kring vad som gäller
  • vid hemmamatcher samlas vi 30 minuter innan matchen
  • vid bortamatcher samlas vi vid lagets arena 30 minuter innan match
  • Ingen publik är tillåten vid matcher, så dessvärre har ni föräldrar inte möjlighet att stå vid planen
  • Era tjejer kommer att få en matchtröja som ni ansvarar för att tvätta och ta med till och från matcherna
  • Tjejerna måste ha benskydd
 
Vi kommer behöva hjälp av er föräldrar. Vi fyra tränare som i dagsläget tränar tjejerna kommer inte kunna medverka vid alla matcher, därav behöver vi er hjälp. Kan vi inte få föräldrar som ställer upp kommer vi dra ur ett lag från matchspelet, vilket innebär att alla tjejer som vill spela inte kommer att få spela varje helg.
 
Vill er dotter vara med och spela matcher, hör av er till oss ledare antingen genom att kommentera inlägget på Facebook eller skicka sms/messengermeddelande till oss.
Information om nuläget i 13/14
2021-05-01 10:04

Hej alla föräldrar i 13/14-gruppen.

Jonas Samuelsson heter jag och är Ungdomsansvarig samt sitter även som ledamot i styrelsen i vår fina förening.

 

Som ni säkert alla är fullt medvetna om så bygger en ideell förening på ett föräldraengagemang i någon form för att våra fina tjejer ska få möjligheten att spela fotboll. Alla ungdomslagen hamnar någon gång emellanåt i situationer som man måste lösa så att organisationen vid sidan av laget får en fungerande struktur.

Som det är just nu så har vi lite som vi måste lösa gemensamt för våra tjejer i 13/14.

Det är absolut inga tunga poster på något sätt om vi bara hjälps åt allihopa.

Jag tänkte lite kortfattat nedan beskriva vad det är som fattas just nu i 13/14.

 

Ansvarig för lagkassa, 1 pers

Konto finns redan upplagt på Sparbanken och det handlar bara om att någon förtroendevald förälder ska ansvara för den.

Skulle man av någon anledning använda lagkassan till något som tex cupavgifter eller andra inköp så ansvarar man för att kvittot lämnas in till vår huvudkassör i föreningen så redovisningen blir rätt.

 

Föräldragrupp, 2-3 personer

En gång på våren och en gång på hösten har vi alltid någon form av försäljning för att få in pengar till vår förening så den kan gå runt ekonomiskt.

Det en föräldragrupp gör är att ansvara för logistiken, dvs ta emot alla beställningarna och se till så att det blir rätt.

Vill man så kan man såklart under normala förhållanden även ha lite "kiosk" på hemmamatcherna för att få in lite extra pengar till tjejernas lagkassa men det är självklart frivilligt.

 

Representant i U-sektionen

Jag sitter som ordförande i denna sektion och vi träffas  4 ggr/år.

Detta är en liten arbetsgrupp som planerar för samtliga u-lag i föreningen och där sitter en representant för varje lag. Lämpligt är att det är en förälder som även sitter i föräldragruppen.

Här planerar vi tillsammans tex försäljning som jag tidigare nämnde, säsongsavslutning etc, dvs event som ligger utanför själva träningen och matcherna.

 

Tränare

Huvudansvarig är Linda Arvidsson och planering och upplägg av träningar löser hon själv. Det hon däremot behöver hjälp med är på träningar och matcher. Det är en stor grupp tjejer (vilket givetvis är underbart) men hjälptränare behövs då man oftast delas upp i olika grupper under träningen. Information om vad tjejerna ska träna på i sin grupp just då får man av Linda.

När det gäller matcher så sköter Linda det men hjälpen hon behöver vid sidan av handlar om att ta hand om tjejerna om dom tex skulle skada sig eller vara ledsen av någon annan anledning.

Skulle Linda däremot få förhinder när det är match behöver några kunna hoppa in och ta ansvar så att vi inte behöver ställa in matchen.

 

Ideella föreningar i alla de former är något som är helt fantastiskt för våra ungdomar och deras olika aktiviteter men det krävs lite av oss föräldrar för att vi ska få det att gå runt på ett smidigt sätt.

 

Känner ni att ni på något sätt skulle vilja hjälpa till med någon av posterna ovan så får ni väldigt gärna anmäla ert intresse till Linda Arvidsson.

 

Få kan inte göra allt men tillsammans kan vi göra mycket för våra tjejer.

 

Ni är självklart välkomna att när som helst kontakta mig om det är något ni undrar över.

 

Mvh

Jonas Samuelsson

jonas.sam70@gmail.com

072 - 7000 484

 

OBS! TRÄNINGEN I MORGON DEN 11/4 INSTÄLLD!
2021-04-10 18:22

OBS! TRÄNINGEN I MORGON DEN 11/4 INSTÄLLD! 

Pga det oväder som ska komma under morgondagen väljer vi att ställa in träningen i morgon. Vi vill att tjejerna ska tycka att fotboll är roligt, vi tror inte att snöstorm och 1 grad på ett blåsigt österås är något som gynnar denna glädje. Nu håller vi tummarna för att det nästa söndag igen är sista konstgrästräningen och att det sedan väntar grönt gräs, sol och värme! Återkommer när vi vet när vi får gå på riktigt gräs! Hoppas beslutet känns okej för er alla, vi ber om ursäkt att det kommer sent men vi ville vänta ut väderprognosen så länge som möjligt!

Snart börjar vi (förhoppningsvis) träna igen
2021-01-19 15:59
Hej!
Förhoppningsvis kan vi börja träna söndagen den 31/1. Vi kommer träna söndagar, mellan 10:00-11:00 på Österås konstgräsplan 2B (den enda lediga tiden som fanns på konstgräs).

Det kommer förmodligen nya riktlinjer på måndag, den 25/1, och efter det vet vi om vi verkligen kan börja träna och vad vi behöver anpassa oss till.

Trots att vi inte vet med all säkerhet om vi kommer att kunna börja träna så ville vi skicka ut informationen nu så att ni kan boka datum och tid i er kalender. Denna träningstiden kommer vi ha till den 11/4 (om vi inte får komma på gräs innan dess). När vi sedan börjar träna på gräs har vi önskat att träna en vardag (förmodligen en måndag eller torsdag) och inte helg.

Ni kan även gå in och prenumerera på FC F13/14 kalender (gå in på FC hemsida, leta upp vår lagsida, tryck på kalender och sedan prenumerera) så får ni alla träningstider i kalendern i er mobil. Där kan ni även se om vi gör ändringar, tex om träningen skulle vara inställd.
Hör av er om ni har några frågor.

Följ oss gärna på facebook där ni får alla nyheter först.

Vi hoppas snart att vi får träffa alla era härliga döttrar igen!
Försäljning av Newbody och Spicy dream
2020-05-14 13:00
Då var det dags för den årliga föreningsförsäljningen. Varje spelare ska göra en vinst på 200kr. Man kan välja på att sälja både kryddor från Spicy dream som gör en vinst på 27kr/paket eller kläder och dylikt från Newbody som gör en vinst på 37kr/paket. Vi ska totalt göra en försäljningsvinst på 7000kr, det är räknat på 35 stycken spelare. Vi har alla olika förutsättningar att sälja, vi har olika bekantskapskretsar, olika möjligheter att sälja på jobb till kollegor och olika stora släkter som ”ställer upp”. Har man därför möjlighet att enkelt sälja fler paket än man behöver så vet vi av erfarenhet att detta kommer krävas för att det finns andra som trots att de kämpar inte lyckas sälja sin del.

Här kommer länkarna där ni kan gå in och registrera ert konto. Be gärna era kunder att ta direktleverans hem till sig så slipper ni bli mellanhand.
https://www.spicydream.se/reg/TCNCUKC Kataloger kommer delas ut på träningen på måndag.

Träningsstart
2020-04-19 21:28
Hej allihopa
Imorgon är det äntligen dags att dra igång utomhusträningarna för den här säsongen!
Imorgon mellan kl 17-18.15 tränar vi på D-planen på Österås.

Vid förkylningssymtom ska man stanna hemma från träning och har någon i familjen influensaliknande symtom så får man också stanna hemma.

Hör gärna av er  om ni inte kan komma.

Ser fram emot att träffa er igen imorgon 

/Tränarna
Träningsstart
2020-01-13 10:20
Då var det dags att dra igång träningen igen. Första träningen blir på söndag den 19/1 klockan 14:30. 

Vi fortsätter träna inomhus på Jakobskolan, söndagar mellan 14:30-15:30 (observera att vi startar 14.30 och inte 14:00 som tidigare). 

Som vanligt får ni gärna meddela oss på Facebook om er dotter inte kan komma, det blir lättare för oss att planera träningen om vi vet hur många som kommer. 

Jag vill även påminna om föreningsmötet som är tisdag 21/1 klockan 18:00 på Norra Station där det är obligatorisk närvaro, d.v.s. föreningen vill att minst en förälder per spelande barn närvarar. 

Vi ses 
Linda & Michan
Inställd träning 1/12
2019-11-30 13:52
I morgon, den 1/12, är vi tyvärr tvungna att ställa in träningen för F13/14. Min dotter Ella har dansuppvisning och Michan ska arbeta för damlaget på julskyltningen. Vi har försökt hitta ersättare utan att lyckas. Hoppas att ni istället får njuta av en fin första advent. Vi ses om en vecka 

Linda & Michan. 
Information träningstider
2019-10-11 11:10
Följande träningstider gäller framöver:
20/10: Träning 12:30 - 14:00 på Läredaskolan (OBS! Kolla tid och plats!)
27/10 och framåt: Träning 14:00 - 15:30 på Jakobskolan
Den 3/11 är det ingen träning då vi i damlaget är på cup i Hästveda
Den 22/12 är det inte någon träning då vi tror att många laddar inför jul.
Tjejerna ska ha skor med inomhussula och vattenflaska med sig.
Det kommer bli trångt med alla föräldrar och spelare inne i idrottshallen. Vi uppskattar därför om det endast är en förälder per spelare på plats, även om vi vet att det inte alltid går att lösa.

Har ni frågor så hojta!
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
FC Hessleholm, 24/10 17:46 
FC Hessleholm, 08/10 11:49 
FC Hessleholm, 28/09 13:04 
FC Hessleholm, 24/09 19:50 
FC Hessleholm, 17/09 09:32 
FC Hessleholm, 18/08 14:06 
FC Hessleholm, 17/08 15:57 
FC Hessleholm, 14/08 12:09 
FC Hessleholm, 29/06 22:44 
 
Vid skada
Sponsorer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samarbeten