SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HESSLEHOLM
Flick- och damfotboll sedan 2008

Vill du vara med och stötta flick- och damfotbollen i Hässleholm?

FC Hessleholm grundades 2008 och har sedan dess bedrivit sin verksamhet med att aktivera tjejer i alla åldrar med fotbollen som gemensam nämnare. FCH har under flera år arbetat aktivt med jämställdhetsfrågor och lyft fram och utvecklat dam- och flickfotbollen i Hässleholms kommun.

 

Föreningen har idag en bred fotbollsverksamhet med över 200 aktiva tjejer med lag i nästan alla åldersgrupper från 5 års ålder t.o.m till vårt damlag i Div.2 som består av ca 35 spelare från 15 år och uppåt och som spelar i div 2 - Sydvästra Götalands- Serien. 

 

Som samarbetspartner och sponsor till FC Hessleholm stödjer du ungdomar och unga vuxnas möjlighet att vara delaktiga i ett hälsosamt föreningsliv och uppleva den gemenskap som finns inom #viärfc.

 

Vi bedriver Bollkul för tjejer 2-4 år och håller en sommarfotbollsskola varje år för kommunens barn och unga.   

 

Inför kommande fotbollsår 2024 har FC Hessleholm tagit fram en ny spelarutbildningsplan för hela föreningens ungdomsverksamhet. Vi är måna om att alltid erbjuda det bästa vi kan till varje spelare på den nivå de befinner sig på. Med utbildningsplanen tror vi att vi breddar oss ytterligare mot att bli än mer välmående som förening både för våra spelare som för våra ledare. 

 

Vi har flera olika sponsorpaket och möjlighet att skräddarsy ett förslag som passar just ert företag. Om du är intresserad av att sponsra FC Hessleholm, kontakta oss på sponsring@fchessleholm.se.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
FC Hessleholm, 22/04 12:51 
FC Hessleholm, 14/04 21:11 
FC Hessleholm, 09/04 09:57 
 
Följ oss
Följ oss på Facebook Följ oss på Instagram
 
Sponsorer
 
 
Samarbeten