SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC HESSLEHOLM
Flick- och damfotboll sedan 2008
F09/10

Lägesrapport
2022-04-23 09:40

I skrivande stund har vi äntligen kommit ut på riktigt gräs!!

 

  • Vi har under våren haft individuella samtal med alla spelare om trivseln i laget för att kunna ta tag i eventuella problem. Sammantaget har vi en god stämning i laget efter samtalen att dömma, vissa saker har vi tagit tag i för att kunna lösa dessa på ett smidigt sätt.

 

  • Tyvärr har starten på seriespelet varit allt annat än smidigt med inställda matcher och dåliga speltider under påskhelgen. Vi tränare måste bli bättre på att skicka kallelser till matcherna i god tid. Spelare & föräldrar måste bli bättre på att svara på dessa kallelser, att inte svara alls är inget alternativ. Tillsammans kan göra detta ännu lite bättre 😊

 

  • Tjejerna har fått en rosa matchtröja. Denna är personlig och får användas hur man vill, men ska vara med till alla matcher ifall vi väljer att spela i rosa. När vårt nya blå matchställ är klart  kommer dessa också att delas ut, men dessa är endast till match och ska återlämnas till klubben igen.

 

  • Vi har två lag i stort sett som innan, men kommer att alternera spelare mellan lagen.Ett lag är anmält till den lokala serien och ett lag i den nordvästra serien (Helsingborg), vi kommer att alternera lagen mellan serierna. Man kan alltså inte räkna med att tillhöra ett visst lag på samma sätt som tidigare.

 

  • Träningarna är på Österås IP plan D Tisdagar & Torsdagar 17.00-18.30. Målvaktsträning försöker vi hålla varje torsdag.

 

  • Äggförsäljningen rullar på och det är kul att alla kommer och hämtar på utsatta tider!!

 

 

Med vänlig hälsning
Tränarna & Föräldrargruppen


Nyhetsarkiv
Tack för presenten2023-02-03 12:03
Tack för mig!2023-01-09 21:58
HAIS spelen2022-07-27 19:59
Lägesrapport2022-04-23 09:40
 
 
Sponsorer
 
 
Samarbeten